Μενού
Το καλάθι σας

Πολιτική Επιστροφών - Αλλαγών

Πολιτική αλλαγών:

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την παραγγελία σας, όσων αφορά το μέγεθος, το χρώμα, το σχέδιο που παραγγείλατε, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης και να αντικατασταθούν άμεσα.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τη παρακάτω διαδικασία επιστροφής των προϊόντων:

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο akiddo@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 2621025873 ή συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα. Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με την ACS courier. Τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων και αποστολής της νέας παραγγελίας  βαρύνουν τον πελάτη και είναι στα 6€. Για να γίνει αποδεκτή η αλλαγή θα πρέπει το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες. 


Πολιτική επιστροφών:

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη παραγγελία σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την επιστροφή της αξίας τους  ( μείον τα έξοδα αποστολής της επιστρεφόμενης παραγγελίας ). Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.

Παρακαλούμε ακολουθήστε τη παρακάτω διαδικασία επιστροφής των προϊόντων:

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο akiddo@otenet.gr ή στο τηλέφωνο 2621025873 ή συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα. Η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται με την ACS courier.

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή των προϊόντων θα πρέπει η επιστροφή να πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι συσκευασμένο στην αρχική του συσκευασία, να συνοδεύεται από όλες τις ετικέτες του και να συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.


Ακύρωση παραγγελιών:

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας πριν την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Δεν γίνεται αποδεκτή η ακύρωση της παραγγελίας η οποία έχει τιμολογηθεί, συσκευαστεί και έχει μεταφερθεί στην εταιρεία courier. H διαδικασία ακύρωσης παραγγελίας γίνεται είτε τηλεφωνικώς στο 2621025873  ή στο akiddo@otenet.gr